AIA | DC kondigt Architecture Week 2011

gI 67017 arch week 2011 AIA | DC kondigt Architecture Week 2011
Washington, DC (PRWEB) 1 september 2011

Kom Leer hoe architecten van de wereld zien met de Washington hoofdstuk van het American Institute of Architects (AIA | DC). Architecture Week brengt het gebouw beroep en het publiek samen te vieren en architectuur en design ontdekken in de hoofdstad volken, te beginnen vrijdag de 9 september 23. Samen te werken met ambassades en buitenlandse culturele centra, AIA | DC presenteert architectuur met een mondiaal perspectief. Sinds 1998 heeft de AIA | DC heeft curator Architecture Week te maken architectuur meer toegankelijk voor het publiek van alle leeftijden door middel van een breed scala aan evenementen. De meeste Architecture Week programma’s zijn gratis, terwijl anderen hebben een minimale registratierechten.

Wat icon confused AIA | DC kondigt Architecture Week 2011 ??? Architecture Week 2011Come Leer hoe architecten de wereld te zien.

Een reeks van publieke evenementen die architectuur te vieren in de hoofdstad van de natie. Met deze 13e viering, we weer schijnen een schijnwerper op buitenlandse ambassades van Washington en institutionseach met een unieke architectonische erfgoed.

Wanneer:?? vrijdag september 9Friday, 23 september. Zie http://www.AIADC.com voor de complete agenda en details.

Waar icon confused AIA | DC kondigt Architecture Week 2011 ??? Van AIA | DC toekomstige huis aan de District Architecture Center in Penn Quarter van de National Building Museum, ambassades, historische bezienswaardigheden en de openbare ruimte.

Kosten:?? Registratie is $ 5. Sommige gebeurtenissen hebben een meerprijs, zie afzonderlijk item vermeldingen op http://www.AIADC.com voor details.

Registratie: Registratie is vereist voor alle evenementen op http://www.AIADC.com, en namen zullen gecontroleerd locaties zijn, omdat de ruimte beperkt is in sommige gevallen.

Info icon confused AIA | DC kondigt Architecture Week 2011 ??? Contact AIA | DC, met andere vragen bij 202.667.1798.

Architecture Week DC 2011 Sponsors en Partners zijn onder andere: Internationale partners zijn onder andere de Alliantie Fran aise, het Goethe-Institut en de ambassades van Italië, Japan, Spanje, Zwitserland, Mexico en Oostenrijk?. Lokaal, (e) samen te voegen kunstbeurs, het American Institute of Architects, de DC Openbare Bibliotheek, AIA | DCs Commissie milieubeheer, de Washington Stichting voor Architectuur, de Arena Stage, de Verenigde Staten Instituut voor Vrede, Boffi Georgetown en de National Building Museum gastheer gebeurtenissen tijdens de twee weken van lezingen, rondleidingen en shows. Architecture Week wordt gesponsord door Horizon Builders, Inc, glas Bouw, Rock Creek Builder, Marvin Ramen & Deuren / Lightstyles en Keast & Hood.

Events onder meer – zie http://www.AIADC.com voor een volledige lijst:

AIA | DC hoofdstuk Design Awards Revealed

Na een dag lang jury, zal een panel van nationaal bekende architecten tonen het beste van Washington architectuur. Erkenning van de awardees is slechts het begin van deze viering van de districten beste als AIA | DC trapt af Architecture Week 2011.The Design Awards architecten in drie categorieën: architectuur, interieur en de historische bronnen. Hosted bij de Alliance Francaise in Wyoming Avenue (9 september, 69pm)

District Architecture Center Bouw Bekijk Tour

Elke gebeurtenis voor de architectuur in de wijk zal binnenkort aan de District Architecture Center, de AIA bevatten | DC’s nieuwe huis in Penn Quarter. Gepland voor voltooiing in oktober, het publiek is welkom om te bekijken architecten een visie gestalte te zien. (11 september, 23:30 uur)

Jonge Architecten van Spanje

De tentoonstelling toont de veelbelovende toekomst van de Spaanse architectuur. De werken werden geselecteerd via een openbare wedstrijd open voor alle jonge Spaanse architecten. De tentoonstelling opening wordt voorafgegaan door een lezing van de prestigieuze moderne architectuur expert Kenneth Frampton en een paneldiscussie met Spaanse architecten en curatoren van de tentoonstelling Jes? S Donaire en Jes? S Aparacio. Op het American Institute of Architects (15 september, lezing 05:30. Exhibit opening 19:00) Gesponsord door de Ambassade van Spanjes Spanje Kunst & Cultuur Programma.

Kids Architectuur Ronde van Dupont Circle

Architect Mary Kay Lanzillotta, FAIA, die al kinderen over architectuur onderwijs voor 20 jaar, zal een levendige wandeling van de Dupont Circle buurt. Studenten zullen leren over stijlen, vormen en materialen die de gebouwen vormen om ons heen. Gebouwen op de tour onder andere de Schneider Row Houses op Q Street, The Cairo, Ambassade van Irak, Wadsworth Huis, Washington Club, en de Women’s National Democratic Club. Aan het einde van de tour zullen kinderen de kans te ontwerpen en bouwen hun eigen structuren.

(17 september 09:30 tot ‘s middags)

AIA | DC

opgericht in 1887, de Washington hoofdstuk van het American Institute of Architects (AIA | DC) bedient de hoofdstad van het land, functioneren als zowel de “lokale” en “staat” component van het AIA voor het District of Columbia. Het hoofdstuk was nauw betrokken bij het ontwerp en de planning van Washington, en blijft een actieve rol spelen in de ontwikkeling van de stad. AIA | DC vooruitgang van de waarde van architectuur voor onze leden, ons beroep, en onze gemeenschap. AIA |. DC zal verhuizen naar de nieuwe wijk Architecture Center in oktober 2011 en viert haar 125-jarig bestaan ​​in 2012

###

 
                
                
clear=”all”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht − 1 =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>