ConXtechs Steel Framing System voor op schema geleverd bij UC Merced


Hayward, CA (PRWEB) 30 augustus 2012

ConXtech en Bragg Kraan en tuig (Bragg) onlangs stalen frame op UC Merceds Behuizing 4-project, een vijf verdiepingen, 364 bed, 110.000 vierkante voet studentenhuisvesting faciliteit. Is trots als de groenste Campus in Amerika, UC Merced geselecteerde ConX Chassis gebaseerde modulaire Framing System voor hun project, het markeren van de eerste keer dat de ConX Systeem is gebruikt op een UC Campus.

De stalen frame is hoogste punt bereikt op 20 juli 2012, met de montage duur van 22 dagen, bijna een week sneller dan de reeds agressieve projectplanning. Onze succesvolle ervaring het oprichten van de ConXR structureel systeem was te danken aan meer dan alleen maar het systeem innovatief design. Er is geen twijfel dat de erectie efficiëntie van het systeem is indrukwekkend en loopt het gesprek, maar de uitstekende proactieve ondersteuning van de leverancier van ConXtech was even opmerkelijk voor ons “, zegt Bragg Regional Manager Ian Johnson.

Als eerste ConX project waarbij Bragg trad op als ConX Certified Erector, een eerste leercurve werd verwacht met betrekking tot ConX Lower & Locking geprefabriceerde verbindingen, just-in-time fabricage en levering, en in het veld tekening normen. Echter, het intuïtieve ontwerp van de ConX systeem in combinatie met BIM samenwerking aan het project-specifieke montagevolgorde resulteerde in een minimale set-up en shake-out in het veld en een hoog tempo van het oprichten van maximaal 160 stukken staal per dag. Plannen Dit was de meest vloeiende structureel systeem Ive ooit gebouwd in mijn 30 jaar dat een ijzeren werknemer, en het ConXR trap systeem was de gemakkelijkste trap systeem waar ik ooit heb geïnstalleerd “zegt Darin Koning, hoofdinspecteur bij Bragg.

Samenwerking tussen ConXtech en Bragg was de sleutel tot de grote schema besparingen. “Oppervlakkig zou het kunnen lijken een no-brainer om een ​​product dat een erectie schema met 30% tot 50% vermindert evangeliseren, maar er zijn andere project consequenties die moeten worden aangepakt om volledig te realiseren het volledige project profiteren potentieel van zulke vlammende erectie snelheid. Iedereen moet bereid zijn om de hoge snelheid rimpelingen die in alle richtingen verspreiden van de onverwachte, maar toch onvermijdelijk te beheren, steentje in het schema. ConXtechs team begrijpt en anticipeert op deze behoefte. Ze bleven actief betrokken bij het project, het verstrekken van waardevolle tribale kennis en real-time oplossingen voor het hoofd af problemen en zorgen voor al hun klanten, Bragg, ProWest Constructors en de Universiteit van Californië, kreeg het maximale voordeel uit het gebruik van het ConXR systeem. Johnson concludeert.

Het ontwerp, door architectenbureau EHDD, zal naar verwachting LEED Gold certificering te behalen, met een LEED Platinum doel. ConXtech biedt een structurele oplossing die efficiënt kunnen worden gebouwd met minder materiaal, tijd en energie wordt verbruikt, verklaart projectmanager Raymond Boff van ConXtech Bouw.

De inherente eenvoud van de ConX systeem, bestaande uit slechts een handvol van de structurele verbindingen en gestandaardiseerde gegevens, biedt ook een unieke gelegenheid om optimaal gebruik BIM van ontwerp al is verzending. Boff blijft, Ruimtelijk definiëren van de structuur en het communiceren in een collaboratieve 3D omgeving al heel vroeg in de ontwerpfase kan het team ontwerp iteraties te verminderen door het nemen van een botsing voorkomen aanpak in plaats van botsing detectie aanpak. De gegevens rijke model evolueert gedurende de levenscyclus van een project bij te dragen aan het project efficiëntie helemaal door naar het veld. De Bragg team volledig omarmd ConXtechs BIM centraal systeem om vooruit te leveren van de projectplanning.

Over ConXtech?

ConXtech is een particulier gebouw technologie bedrijf, gevestigd in Hayward, Californië. Sinds 2004 biedt het bedrijf ConX?, Een modulair, prefab en massa-aanpasbare structurele stalen gebouw, dat snelle levering van robuuste, kostenefficiënte en duurzame structuren mogelijk maakt. De ConX System vermindert de tijd en de totale kosten van het project in vergelijking met conventionele structuren en brengt een systemische verandering in het bouwproces, zodat eigenaren en ontwikkelaars voorspelbaar te bouwen sneller, beter, veiliger en groener maken. Voor meer informatie over ConXtech, bezoek http://www.ConXtech.com.


 
                    
                  
                
                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vier × = 4

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>