Erfgoed-het-zelf Paladin gietijzeren radiatoren

gI 68452 Oxford Erfgoed het zelf Paladin gietijzeren radiatoren
(PRWEB Verenigd Koninkrijk) 27 mei 2012

Paladin Radiatoren, de Lincolnshire op basis van gietijzeren radiator leveranciers, zijn blij met hun voortdurende goedkeuring van de Royal Institute of British Architects herhalen. RIBA zijn een organisatie die een betere kwaliteit van gebouwen en gemeenschappen bepleit door middel van architectuur. Werken nauw samen met de overheid, bieden ze de normen, training en ondersteuning die nodig is om de kwaliteit van de openbare gebouwen en woningen zowel te verbeteren.

Daarnaast, Paladin zijn ook trots lid van de beursgenoteerde Property Owners Club. Het primaire doel van deze onderneming is om beursgenoteerde huiseigenaren op de hoogte van hun rechten en verantwoordelijkheden. Ze geven juist advies en echte ondersteuning bij het maken van een monumentaal pand te behouden. Het management team van Paladin Radiatoren zijn zeer trots om in het openbaar worden ondersteund en aanbevolen door deze bijzondere organisatie.

Verder is het team van Paladin zijn erg blij te kunnen aankondigen dat hun traditionele radiatoren met zorg zijn geselecteerd voor een aantal interessante projecten, met de National Trust en Engels Erfgoed. De traditionele en historische beelden die door Paladins scala aan gietijzeren radiatoren heeft hen de eerste keuze voor deze twee grote organisaties. Samen zullen ze nauw samenwerken op vele gerenommeerde huizen, zowel publieke als prive-bezit.

Helen Proctor MD voor Paladin toegevoegd: “Misschien wel de meest bekende van de projecten werkten al op leugens met Apsley House No.1 Londen, voormalig huis voor de hertog van Wellington. Deze graad 1 monumentale pand wordt momenteel geleid door Engels Erfgoed als een Museum and Art Gallery. Paladin hebben een aantal van onze traditionele gietijzeren radiatoren om dit historische gebouw, maar ook anderen met inbegrip van Government House Nova Scotia geleverd, hebben we zelfs geleverd Camden Makelaars waar een van onze radiatoren werd voorzien in een rode dubbeldekker dat nemen ze op tournee “.

Naast dit positieve nieuws, het team van Paladin ook blij om hun recente selectie een keer meer te gaan werken, een verdere projecten, met Belton House en Fasque Huis aan te kondigen. Belton House, gevestigd in Grantham, is een prachtige klasse 1 vermeld landhuis gerund door de National Trust. Paladins gietijzeren radiatoren zijn geïnstalleerd voor de recente restauratie van de landgoederen kapel met gronden. Fasque Huis in Aberdeenshire was het ouderlijk huis van William Gladstone, minister-president aan koningin Victoria vanaf 1829 tot de jaren 1930. Uitgebreide restauratie, inclusief de toevoeging van Paladins traditionele radiatoren, is nu in staat het gebouw open te staan ​​voor het publiek.

Restauratie werk is een continu proces en Paladin zal blijven werken in andere delen van deze eigenschappen. De recente bewondering en de vraag naar hun gietijzeren radiatoren is het bewijs van de authenticiteit van hun product en het historische beeld. Zoveel is de hogere voorziening af Paladin wordt nu een deel van het Engels erfgoed

.

Over Paladin Radiatoren

Opgericht in Lincolnshire, Engeland, Paladin Radiatoren is een familiebedrijf dat produceert en levert op maat gemaakte traditionele radiator ontwerpen. Als een van de toonaangevende UKs gietijzeren radiator fabrikanten, kunnen Paladin maken historische radiator oplossingen voor zowel particuliere en zakelijke groepen.

Paladins bereik of traditionele gietijzeren radiatoren zijn de perfecte aanvulling op elke restauratie project en zijn een populaire keuze onder de renovatie experts. Het aloude beeld dat zij vertegenwoordigen kunnen worden vervaardigd voor zowel de periode en nieuwbouw ontwikkelingen.


 
                    
                  
                
                

Meer Architectuur Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


5 + zes =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>