Paul Croll wordt toegekend 2012 IEEE Computer Society Hans Karlsson Award

Купить закладки метамфетамин в Нерчинске
Los Alamitos, CA (PRWEB) 21 december 2011

люди под кокаином IEEE Computer Society Vice President for Technical and Conference Activiteiten Paul Croll is benoemd tot de 2012 ontvanger van Hans van de organisatie Karlsson Award, die prestatie herdenkt in de computer normen.

гидрохлорид кокаина Croll werd erkend voor dedicated leiding van de IEEE Systems and Software Engineering Standards Committee, en voor zijn diplomatie en samenwerking bij het bevorderen van de ontwikkeling van een collectie van hoge kwaliteit.

source site Croll is een Fellow in CSCs Defense Group, waar hij verantwoordelijk is voor het onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van systemen en software-engineering praktijken, waaronder die voor cyberveiligheid. Hij fungeert ook als chief scientist voor CSCs Defense & Maritieme Enterprise Technology Center.

follow link Croll heeft meer dan 35 jaar ervaring in mission-critical systemen en software engineering, waaronder de vereisten specificatie, architectuur, ontwerp, ontwikkeling, verificatie, validatie, testen en evaluatie, en onderhoudsbedrijven voor complexe systemen en systemen-of-systemen. Hij heeft gewerkt in oppervlakte oorlogvoering, air-traffic control, geautomatiseerde adaptief testen en de opwekking van kernenergie.

http://needeen.consulting/speculation/skorost-v-kotlase.html Als vice-president voor Technische en Conference Activiteiten, Croll houdt toezicht op het werk van 35 Technische Commissies en de Task Forces en meer dan 200 conferenties. Hij is voorzitter van de IEEE Software en Systems Engineering Standards Committee en is vice-voorzitter van ISO / IEC JTC1/SC7, welke software en systemen engineering.

dekt

go to link Croll is actief in de ontwikkeling van ISO / IEC / IEEE 15026, de norm voor het systeem en de software assurance in de levenscyclus processen, en ISO / IEC / IEEE 15288 en ISO / IEC / IEEE 12207, het kader voor de normen systeem en de software lifecycle-processen, evenals verschillende andere ISO / IEC / IEEE-standaarden. Daarnaast is door middel van een INCITS/CS1 Ad Hoc commissie, is hij actief in de ISO / IEC SC 27 poging om nieuwe normen voor cyberbeveiliging in supply-chain risk management.

ontwikkelen

http://haiyenpg.com/endurance/zakladki-ekstazi-v-dyatkove.html Een IEEE Senior Member en Computer Society Golden Core lid, Croll is een van de drie medeorganisator van de onlangs vrijgegeven National Defense Industry Association / US Department of Defense (DoD) gids, Engineering System Assurance. Hij co-voorzitter van de US Department of Homeland Security / DoD / Nationaal Instituut voor Standaarden en Technologie Software Assurance Forum processen en praktijken Working Group.

Opgericht in 1992 ter nagedachtenis aan Hans Karlsson, de vader van de IEEE 1301 familie van standaarden, de prijs wordt geleverd met een plaquette en 2.000 dollar honorarium. Het wordt aangeboden in de erkenning van uitzonderlijke vaardigheden en diplomatie, team facilitering en gezamenlijke prestatie, bij de bevordering van de computer normen waar individuele ambities, zakelijke concurrentie en organisatorische rivaliteit zou anders tegen Society profiteren.

Eerdere ontvangers zijn communicatie-ingenieur Arthur ASTRIN, James W. Moore, executive editor van de Computer Society 2004 Gids voor het Software Engineering Body of Knowledge (SWEBOK) en John L. (Jack) Cole van de US Army Research Laboratory.

Over de IEEE Computer Society

Met bijna 85.000 leden, de IEEE Computer Society is ‘s werelds grootste organisatie van de informatica professionals. Opgericht in 1946, en de grootste van de 38 maatschappijen van het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), is de Computer Society gewijd aan het bevorderen van de theorie en de toepassing van computer-en informatie-processing technologie, en is wereldwijd bekend om haar computergebruik normen -activiteiten. Voor meer informatie, ga naar http://www.computer.org.

###

Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
clear=”all”
Meer Architectuur Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


negen × 3 =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>