Solacom Geselecteerd voor Hawaii gehele staat Next Generation Network 9-1-1

Chicago, IL (PRWEB) 21 februari 2012

Begin met 2 PSAP’s in Hilo, op het Big Island van Hawaï, zal de nieuwe volgende generatie 9-1-1 systeem te bieden Guardian Intelligent werkstations naar de desktops van nood telecommunicators op de openbare veiligheid het beantwoorden van plaatsen op de eilanden. De werkstations helpen snelle respons met een automatic call distribution, snelle overdracht, en de touch screen-mogelijkheden.

Daarnaast is de nieuwe hosted Guardian EPVO / controllers om te zetten al het inkomende verkeer naar Internet Protocol voor meer flexibiliteit en aan de gehele staat het systeem te migreren naar NENA i3 als standaarden evolueren. The Guardian platform biedt de selectieve routering functie die komt bekend worden als een EPVO (hulpdiensten routing proxy) in de i3 omgeving. De EPVO zorgt voor een accurate en snelle routering van verzoeken om hulp, ongeacht of oproepen worden ontvangen via erfenis telefoonlijnen, een mobiel netwerk of een IP-netwerk.

De redundante platform gastheer van het 9-1-1 controller functionaliteit voor de PSAP’s uit een geharde datacenter in de staat. Het kan gemakkelijk worden uitgebreid en aangepast aan de back-up en call overflow zorgen voor een verscheidenheid aan scenario’s die beter aan de behoeften van de agentschappen geserveerd.

De Solacom systeem heeft een IP-gebaseerde architectuur en is ontworpen om te evolueren tot ver in de toekomst om i3 normen die zijn ontwikkeld door de National Emergency Number Association voldoen. De volgende generatie netwerk wordt de weg geëffend voor nieuwe manieren van communiceren met 9-1-1 centra door middel van bijvoorbeeld sms, het verzenden van video’s of foto’s, of zelfs automatisch gegenereerde berichten van medische hulpmiddelen.

Het nieuwe systeem zal zorgen voor een ongekend niveau van redundantie op meerdere niveaus, waaronder een dubbel pad IP-netwerk helemaal tot aan elke individuele 9-1-1 operator positie. Hawaii ligt op 2500 mijl van het vasteland, zodat de overlevingskansen en het gemak van onderhoud zijn belangrijke eigenschappen van de Solacom oplossing, zegt Tony Parrott, Solacom vice-president van de omzet.

De nieuwe openbare veiligheid netwerk zal naar verwachting worden afgerond later dit jaar een keer de rest van Public Safety Answering punten zijn overgestapt naar het nieuwe systeem.

Over Solacom

Solacom Technologies bouwt een aantal van ‘s werelds meest betrouwbare bedrijfskritische communicatie systemen die spraak, video en data tot geavanceerde IP-gebaseerde interoperabiliteit oplossingen te leveren voor de openbare veiligheid 9-1-1, militaire commando, beveiliging en andere bedrijfskritische applicaties te integreren. Met een erfenis van innovatie in de luchtverkeersleiding en de openbare veiligheid, hebben onze ingenieurs veel industrie vooruitgang pionier in de afgelopen 25 jaar. Voor meer informatie bezoek http://www.solacom.com

# # #

 
                
                

Meer Architectuur Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 1 = zeven

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>