Transformeren Architecture kondigt drie nieuwe franchisenemers

http://infotadd.com/forbid/marki-v-desnogorske.html Columbia, MD (PRWEB) 29 september 2011

купить Кокаин Яхрома Transformeren Architecture LLC (http://www.transformingarchitecture.com), de naties alleen franchisegever van architectonische diensten, kondigt de selectie van drie nieuwe franchisenemers.

Sebastian Eilert, een Miami-architect, die onlangs toegetreden tot de snel groeiende team van professionals op Transforming Architecture. De heer Eilert is het beoefenen van de architectuur in Miami, Florida sinds 1998, en richtte Sebastian Eilert Architecture (http://www.TA-SEA.com) in 2006. Een fervent voorstander van ecologisch duurzaam ontwerpen en bouwen, is de heer Eilert betrokken geweest bij de lokale groene gebouw gemeenschap sinds 2002 als een van de oprichters van de US Green Building Council – Zuid-Florida hoofdstuk. In 2009 heeft hij een nieuwe koers voor de Universiteit van Miami gemaakt, School of Architecture genoemd Contemporary Sustainable Design. Zijn onderscheidingen zijn de AIA Miami 2005 Historic Preservation Award 2009 Duurzaam Architect van het Jaar, en 2010 Young Architect van het Jaar award.

Isaac Molina, AIA van Lakeside Architect & Designers in Dallas, Texas zich transformeren van architectuur met een visie bij te dragen tot een nationale architectuur consulting bedrijf dat waarde toevoegt voor klanten levens en bezittingen op te bouwen. (Http://www.TA-Lakeside.com) Met meer dan 25 jaar van het architectonisch ontwerp, projectmanagement en bouwmanagement activiteiten ervaring, de heer Molina richt zich op middelgrote tot grote residentiAi??le en commerciAi??le projecten, maar heeft ervaring in het onderwijs gebouwen, in het water levende faciliteiten, senior huisvesting, de luchthaven, en commerciAi??le industriAi??le structuren. Erkend voor zijn passie voor design, zijn innovatieve werk omvat de San Antonio Airport Terminal, Wagon Wheel Park voor de Stad van de Coppell, en de Southwestern Bell Telephone Company. De heer Molina is een expert in forensisch en analytische architectuur, welke oorzaak, evaluatie, kosten analyse en remedial reparatie voor schade als gevolg van constructiefouten en oneigenlijk design.

bevat

transformeren Architectuur van Brazosport, zal haar deuren binnenkort te openen voor het bedrijfsleven. Gelegen in Lake Jackson, Texas, ons nieuwste Transforming Architecture Franchisenemer is een stellaire aanvulling op ons team van hoog opgeleide individuen. (Http://www.TAofBrazosport.com – coming soon). Meer informatie volgt.

Over transformeren Architecture, LLC

transformeren Architecture LLC heeft zich ontwikkeld franchises in Maryland, Texas, Ohio en Florida om haar eigen bedrijfsvoering voor architecten te implementeren. Als de eerste en enige dergelijke franchise in het land, is het bedrijf echt het transformeren van de beroepsgroep door het bouwen van een professionele gemeenschap dat klanten waarde biedt door middel van Expertise, onderwijs en innovatie. Extra franchises zijn gepland door het hele land.

Het bedrijf wordt geleid door Karen Pitsley, AIA, een landelijk erkend spreker op de zakelijke aspecten van de architectonische praktijken. Zeer actief in haar lokale bedrijfsleven, was Karen genoemd Innovator van het Jaar en een Top 100 vrouwen in Maryland Honoree door Baltimores Daily Record krant. Zij is de Immediate Past President van de Business Women’s Network van Howard County, en is mede-oprichter van Sharis Promise, een non-profit organisatie die zich inzet voor het voorkomen van seksueel misbruik van kinderen.

# # #

Ai??
clear=”all”
Related Architecture Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vier − = 2

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>