TransVoyant Releases GeoVigilance 1,0

go Alexandria, VA (PRWEB) 23 mei 2012

купить Гера Сочи Vandaag TransVoyant LLC kondigt de lancering aan van GeoVigilance 1.0, een locatie-gebaseerde bewustzijn platform dat ontworpen is aan analisten, operatoren, first responders en warfighters te helpen met de ruimtelijke, temporele, contextuele en voorkeur ondersteuning van de besluitvorming. GeoVigilance verwerkt gegevens in real-time en effectief verspreidt bruikbare informatie aan besluitvormers wanneer en hoe ze het nodig hebben.

Купить Наркотики в Бокситогорске Afgelopen herfst kondigden we de lancering van de Alpha versie van onze GeoVigilance oplossing, aldus Bob Sturm, Vice President, Software Development en Architectuur voor de TransVoyant. We waren in staat om met succes verschillende verticals richten met GeoVigilance Alpha, en feedback over de manier waarop de tool kan effectief worden gebruikt in de energie-pipeline management, transport en logistiek zichtbaarheid, slagveld situational awareness, de haven en beveiliging van de grenzen en de first responder ondersteuning situaties te verzamelen. De bereidheid van de markt voor een oplossing zoals GeoVigilance 1,0 liet ons toe om te ontwikkelen en te verkennen meer nut voor het gereedschap dan we ooit voor mogelijk had gehouden.

Voordelen van GeoVigilance 1.0 zijn onder meer:
????

Flexibele visualisatie-interface voor tracking en analyse van location-based gegevens snel en efficiAi??nt regel evaluatie die gewijzigd kan worden on-the-fly, geen programmeerervaring nodig
Ai?????? Aanpasbare regel evaluatie voor zowel de overheid of commerciAi??le entiteiten die volgen uit te voeren en analyse van de locatie en tijd op basis van evenementen
Ai?????? Unieke mogelijkheid om multi-modale, zeer dynamische data set uitdagingen beheren door eindgebruikers om regels te maken en te waarschuwen mogelijkheden op zelf-ingevoerde statische en dynamische dataset stelt

Na intensief marktonderzoek afgelopen zomer, vonden we dat zichtbaarheid gereedschappen die effectief analyseren en verspreiden van informatie aan besluitvormers ontbraken in arena’s, variAi??rend van mobiele reclame, om een ai??i??ai??i??wereldwijde logistiek management, tot slagveld situational awareness, zei TransVoyant president, Dennis Groseclose. Wat we wilden bereiken met GeoVigilance was om een ai??i??ai??i??oplossing die het besluitvormingsproces, waardoor kortere en beter gefundeerde beslissingen die gemakkelijk kunnen passen binnen bestaande of nieuwe processen verbetert maken.

GeoVigilance wordt aangedreven door de uiterst schaalbare ruimtelijke en temporele complexe event data processor, SpatialRules?, dat is geschikt voor het analyseren en het maken van beslissingen over meer dan 10.000 datapunten en object interacties per seconde. In 2010, de ontwikkeling van SpatialRules won de prestigieuze Industry Achievement Award uit de Verenigde Staten Geospatial-Intelligence Foundation. Daarnaast GeoVigilance maakt gebruik van SpatialFX? mogelijkheden te fuseren en te visualiseren grote, zeer dynamische data sets. Ook los van de GeoVigilance platform, de SpatialFX integreerbare toolkit is een gepatenteerde, schaalbare web in kaart brengen en visualisatie tool met de mogelijkheid om te fuseren en real-time data-elementen weer te geven uit meerdere bronnen. SpatialFX is een erkend product van ObjectFX? LLC (http://www.objectfx.com) en wordt gedekt door de bestaande patenten, waaronder 6604046, 7010426 en 7426436.

GeoVigilance is beschikbaar voor een gratis 60-dagen online demo proef op http://www.transvoyant.com/products/geovigilance. Deze demo laat de deelnemers om te testen hoe ze intelligent kunnen beheren en visualiseren grote, zeer dynamische gegevens door het importeren van hun eigen gegevens-bestanden en het maken van real-time regels tegen hen voor het monitoren en verwerken van ruimtelijke en temporele-gebaseerde informatie.

Over TransVoyant

TransVoyant oplossingen worden gebruikt door ondernemingen en overheidsinstellingen, hen te voorzien van controle en het mogelijk maken besluiten met behulp van locatie, tijd, context, risico en voorkeur variabelen. De Companys oplossingen bieden verbeterde resultaten voor compliance, risk management, intelligentie en logistieke ondersteuning. TransVoyant datafusie tools, virtuele intelligentie, analyse, en supply chain risico-evaluatie programma’s helpen klanten integreren en te visualiseren zowel historische en real-time ruimtelijke data in de vloeistof en responsieve ervaringen, waardoor voor slimme en tijdige beslissingen. TransVoyant oplossingen helpen klanten proces en beslissingen nemen over tienduizenden datapunten in enkele seconden. De oplossingen zijn dynamisch, flexibel, schaalbaar en eenvoudig te integreren in bestaande en nieuwe data-architecturen en toepassingen. TransVoyant heeft zijn hoofdkantoor in Alexandria, Virginia, en is een Service-handicap Veteraan-Owned Small Business.

Voor meer informatie over TransVoyant, bezoek http://www.transvoyant.com

Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??

Zoek meer Architectuur Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 3 = drie

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>