WebMux Load Balancers Klaar voor IPv6 Deadlines

gI 79706 PRWeb WMIPv6Graphics WebMux Load Balancers Klaar voor IPv6 Deadlines
San Jose, CA (PRWEB) 08 maart 2012

AVANU? levert nu verbeterde ondersteuning voor IPv6 in CAI-netwerken WebMux load balancers, ook wel bekend als Application Delivery Controllers (ADC), met de nieuwste firmware versie (v9.0.0.0). De IPv6-verbeteringen een aanvulling op de wereld IPv6-lancering, gepland dit 06 juni 2012, evenals de VS OMB termijnen. De WebMux firmware verbeteringen toe te voegen IPv6-to-IPv4 gateway mogelijkheden op de top van een volledige suite van IPv6 en IPv4-load balancing functies. De nieuwe firmware verbetert de voorafgaande WebMux IPv6-functionaliteit met Network Address Translation (NAT)-modus, Transparent mode, Single Network-modus, en Out-of-Pad (OOP) mode, maar ook IPv6-Layer 7 (L7) belasting regie en IPv6-verkeer SSL beëindigingen.

De gebruikelijke WebMux load balancing architecturen worden ondersteund, waaronder One-arm en twee-Arm configuraties en gebonden / samengevoegd Ethernet verbindingen, 802.1Q VLAN-opties, en meerdere ISP uplink ondersteuning. WebMux load balancers, hebben een track record van betrouwbaarheid, bezitten een overvloed load balancing functies, zijn zeer eenvoudig te gebruiken en te beheren, zijn betaalbaar, maar ze kunnen ook gebruikt worden als betaalbare IPv6-overgang enablers.

WebMux klaar zijn met meer dan load balancing voor IPv6. AVANUs klanten zijn onder meer de overheid de netbeheerders die van plan zijn voor het IPv6-overgang (vast te houden aan OMB richtlijn), hosting providers op zoek naar het doel van de Wereld IPv6 starten aan deze 6 juni, maar ook bedrijven die willen gewoon zorgen dat ze goed gepositioneerd aan de IPv6-overgang te maken. De WebMux heeft een ingebouwde 6-naar-4 gateway mogelijkheid om internet-facing IPv6-ondersteuning voor mensen zonder een dringende vereiste voor volledige interne netwerk overgang te bieden. Ze kunnen voldoen aan DOD voor Internet-gerichte systemen met IPv6-compatibel zijn met of zonder gebruik te maken van de load-balancing kenmerken van de WebMux. AVANUs WebMux klanten ook kan bedienen van een wereldwijde markt en wilt u een brede compatibiliteit met internationale gebruikers op zowel IPv4 als IPv6 ISP’s te garanderen en kan dit doen met een eenvoudige firmware upgrade.

De WebMux kan gebruikt worden als een kosteneffectieve v6-to-v4 gateway een IPv4-aanwezigheid, een IPv6-gezicht, en het heeft ook de gebruikelijke suite van WebMux load-balancing architecturen: One-Arm, Twee-arm, NAT, Transparant, Out-of-pad, of Single-netwerk modi. De WebMux biedt ook de oplossing voor klanten hecht waarde aan het IPv6 zowel intern als extern.

Deze dag komt al sinds RFC 1883 in december van 1995. We hebben gezien op onze radar voor de jaren, met opeenvolgende golven van hype en in de buurt hysterie over IPv4-adres van de ozonlaag, ebt met CIDR oplossingen in RFC 1518, 1519, en dan RFC 4632, maar nooit weg te gaan. Het komt eraan. Regering netwerk kopers zijn verplicht om IPv6 te specificeren als een vereiste voor jaar nog zijn er nog veel nieuwe en de huidige apparatuur van andere leveranciers die niet IPv6-compatibel zijn. De CAI-netwerken WebMux is daar niet bij. De WebMux heeft een scala aan functies die beschikbaar zijn voor zowel nieuwe customerswith geen extra functie licentiekosten – en klanten routinematig het upgraden van de firmware op hun oudste WebMux load balancers, zegt Fritz Ames, CTO van AVANU

.

Of klanten twee netwerkpoorten of 24 nodig hebben is er een WebMux aan de eisen te passen. De huidige WebMux modellen zijn beoordeeld op 1,7 Gbps tot 4 Gbps en zijn gebaseerd op hoge beschikbaarheid en hoge prestaties betaalbaar te maken.

CAI Netwerken blijft compatibel, zodat de laatste firmware zal alle functies van de laatste versie te leveren met slechts een paar minuten moeite om te upgraden op elke WebMux die onder een Support Agreement. Onze bestaande WebMux klanten, ongeacht de leeftijd van hun eenheden, kan altijd de laatste feature set.

WebMux Load Balancers Beschikbaarheid

Voor WebMux product-en support programma-informatie of interesse om een ​​reseller, AVANU contact op sales (at) avanu (dot) com of bel 1.888.248.4900 (VS en Canada Toll Free), 1.408.248.8960 International. CAI Netwerken WebMux Load Balancers onverbindelijke Prijs vanaf US 3.999 dollar en wordt geleverd met een een (1) jaar productgarantie, firmware updates en technische ondersteuning. http://www.avanu.com/products/webmux.htm

Over AVANU, LLC

Op basis in de Silicon Valley van Californië sinds 1997 met een satelliet-kantoor in Washington DC, AVANU? is een wereldwijde leverancier met toegevoegde waarde met een focus op IT-netwerk-infrastructuur, datacenters, software, ontwerp en implementatie. AVANUs klanten zijn system integrators, value-added resellers, web-hosting bedrijven, ISP’s, co-locatie entiteiten, Fortune 500-bedrijven, onderwijsinstellingen, en de lokale en federale overheidsinstanties. AVANUs op lange termijn klanten waarderen hun eerlijkheid, klantgerichtheid, hoge integriteit, en klantgerichte focus. AVANU? is een gecertificeerde deelnemer in de Verenigde Staten SBA 8 (a) / SDB ontwikkeling en WOSB programma, DOD CCR, en SEB ORCA gecertificeerd. http://www.avanu.com/about.htm

Over CAI-netwerken

Opgericht in 1987, CAI Networks is gespecialiseerd in Internet / Intranet apparaten en server betrouwbaarheid van oplossingen en is een toonaangevende leverancier van load balancers. CAI heeft zijn ingenieurs-en verkoopkantoren in Zuid-Californië. WebMux load balancers zijn wereldwijd geïnstalleerd door bedrijven, overheidsinstellingen, en ISP’s om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van websites, portals en web-gebaseerde applicaties te behouden. CAI Networks is een lid van de Microsoft en Oracle-partner netwerken.

# # #

Copyright? 2012 AVANU, LLC, San Jose CA USA. Alle rechten voorbehouden.

AVANU is een gedeponeerd handelsmerk van AVANU, LLC

WebMux is een handelsmerk van CAI-netwerken

Alle andere handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaar (s).

 
                
                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× een = 4

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>