Aankomende WPL Publishing Webinar te richten op herstel schema’s in bouwprojecten

(PRWEB) 29 november 2011

WPL Publishing binnenkort zal een webinar voor de bouw professionals te pakken kwesties met betrekking tot plannen herstel in hun projecten te helpen.

Wanneer een aannemer valt achter op schema, veel eigenaren, met of zonder een contract clausule te vertrouwen op, zal de vraag dat de aannemer een herstel schema in te dienen om te laten zien hoe het zal het project terug te brengen op schema. Dit roept een aantal vragen, met name wanneer de reden voor de vertraagde vooruitgang wordt betwist. Het webinar is bedoeld om deze professionals en anderen in de bouw-gemeenschap te begrijpen en omgaan met moeilijke problemen die betrekking hebben op het herstel schema. In te schrijven voor de 90-minuten evenement, gepland voor donderdag de 8 december 2011, om 1:00 pm (EST), bezoek http://tinyurl.com/7alp2zt.

In aanvulling op best practices in de ontwikkeling van het schema, de webinar zal een overvloed aan andere herstel-schema onderwerpen, met inbegrip van de uitvoering en monitoring van een schema, alsmede de diverse juridische overwegingen die uiteindelijk bepalen wie de schouders van de kosten te dekken.

Hier zijn een paar van de specifieke gebieden die het webinar zal onderzoeken:

Praktische overwegingen voor het ontwikkelen van het schema.
  Stappen te nemen om het herstel te plannen aanvragen te voorkomen.
  Voorbeelden van het contract eisen die expliciet de mogelijkheid een eigenaar van een herstel schema te vragen.
  Wanneer een eigenaar moet een recovery programma te vragen.
  Wanneer een aannemer een herstelplan in te dienen plannen.
  Hoe kan ik versnellen en schema ontwikkeling.
  Het identificeren van de kosten van de versnelling.
  Mogelijke aanvullende uitrusting.
  Kosten en resource laden – het ontwikkelen van what-if scenario’s.
  Scheduling overwegingen – bron nivellering en risico.
  Wat te nemen in een herstel-schema indieningsproces.
  Wat te doen na een herstel schema is ingediend.
  Juridische aspecten en gevolgen.
  Opties waar geen contract eisen bestaan.
  Wie moet betalen voor de versnelling.
  Wat gebeurt er als een aannemer mist duidelijk of semi-voor de hand liggende manieren om sneller tegen een gereduceerde prijs.
Het aanpakken van webinar deelnemers zullen Lewis Baker, een senior partner bij Watt, Tieder, Hoffar & Fitzgerald LLP, en Warner Bouw Consultants Inc Vice President Michael Harris.

Na hun presentaties, zal er een interactieve 10-tegen-15 minuten vraag-en-antwoord sessie aanpakken van relevante onderwerpen.

Webinar collegegeld is op basis van locatie, niet het aantal deelnemers, zodat elke registratie site kunnen meerdere deelnemers voor een lage prijs. Om te registreren, te bezoeken http://tinyurl.com/7alp2zt.

WPL Publishing Co, Inc produceert drie bouw-nieuwsbrieven: Bouw Claims Advisor (http://www.constructionclaims.com), Green Building Insider (http://www.greenbuildinginsider.com), en Bouw Adviseur Today (http://www.constructionadvisortoday.com). Het bedrijf organiseert ook webinar serie over onderwerpen die relevant zijn voor de bouwsector. WPL is op Twitter te CAT_Online.

###

 
                
                
clear=”all”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− acht = 1

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>