AWWA kondigt ACE12 registratie is nu open

gI 117550 NEW ACE12 4C AWWA kondigt ACE12 registratie is nu open
DENVER, CO (PRWEB) 10 januari 2012

Registratie is nu open voor de American Water Works Association (AWWA) 2012 Annual Conference & Exposition (ACE12), zal worden gehouden 10-14 juni, in Dallas , Texas.

De wereldwijde water gemeenschap zal verzamelen bij het Dallas Convention Center aan de toekomst van veilig water te verkennen, inzicht te krijgen in cutting-edge onderzoek en best practices, en ervaar de nieuwste producten en diensten ter beschikking van de water-gemeenschap.

ACE12 zal beschikken over acht in-diepte, interactieve workshops en meer dan 100 professionele sessies met meer dan 550 presentaties. Deelnemers krijgen de gelegenheid om contact te uren te verdienen voor de Distributie & Plant Operations hebben, engineering en bouw, Fabrikanten & Associates, Hergebruik, kleine systemen, en waterkwaliteitsbeheer tracks. Bovendien, zondag workshops en facility rondleidingen kunnen in aanmerking komen voor contact uur.

Meer dan 500 service providers zullen exposeren op ACE12, presentatie van de nieuwste producten en diensten voor alle aspecten van de water industrie. Deze exposanten bieden deskundige inzicht en hands-on begrip voor alles van leidingen tot kleppen, meters aan brandkranen, engineering diensten aan tank-gerelateerde bedrijven, membraanfiltratie systemen voor laboratorium-apparatuur, en zekerheid voor afvalwater. The New Product Technology Showcase zal terugkeren naar de nieuwste en meest innovatieve beschikbare producten en technologie te benadrukken.

ACE12 zal ook unieke evenementen gericht op secties, diversiteit, jonge professionals, studenten, ambtenaren, ondernemers, internationale deelnemers, en de eerste-time de aanwezigen. De jaarlijkse Pipe-Tapping Contest, zal Top Ops Concurrentie, Meter Madness, en de Best of the Best Water Taste Test gehouden worden ook.

Om te registreren, te bezoeken http://www.awwa.org/ACE12. Personen die meer willen weten kunnen ook ACE12 volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Media Opmerking: Geaccrediteerde leden van de media kan ACE12 bijwonen zonder extra kosten. Echter, zijn zij verplicht te registreren bij AWWA Public Affairs. Voor media-registratie kunt u terecht op de perskamer op http://www.awwa.org of Deirdre Mueller contact op met dmueller (at) AWWA (dot) org of 303-347-6140.

AWWA is de gezaghebbende bron voor kennis, informatie en belangenbehartiging om de kwaliteit en levering van water in Noord-Amerika en daarbuiten te verbeteren. AWWA is de grootste organisatie van het water professionals in de wereld. AWWA vooruitgang van de volksgezondheid, veiligheid en welzijn door samenvoeging van de inspanningen van het volledige spectrum van de gehele water-gemeenschap. Door middel van onze collectieve kracht die we beter rentmeesters van water voor het grootste goed van de mensen en het milieu.

# # #

 
                
                
clear=”all”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


8 − = vier

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>