“BIM voor de mainstream” komt naar VS en Canada

Мухомор 4 буквы
Athene, Griekenland en Boston, MA (PRWEB) 28 maart 2012

Купить закладки лирика в Вяземском 4M ai??i??ai??i??SA, ontwikkelaars van de 4M BIM software suite, en Global Force DIRECT (GFD), een veteraan verkoop en support organisatie met ruime ervaring in computer-aided design (CAD) en Building Information Modeling (BIM), heeft vandaag aangekondigd dat de twee bedrijven hebben een overeenkomst waarbij GFD exclusieve distributierechten op de markt uitgevoerd en de verkoop van de 4M producten voor de AEC-industrie in de VS en Canada.

http://www.misyah.com.my/free/kupit-poroh-sudzha.html 4M, nu verkrijgbaar bij bimforcedirect.com, biedt een krachtige 3D/2D BIM Suite om AutoCAD-gebruikers die op zoek zijn een betaalbare, eenvoudige overgang naar het BIM. Specifiek 4M:

Купить Кокаин в Ногинск ???? is veel meer betaalbare, bekend voor AutoCAD-gebruikers, en DWG vriendelijker dan Revit?
Ai?????? Biedt een complete BIM oplossing voor organisaties om te upgraden naar BIM
Ai?????? Biedt multi-disciplinaire programma’s voor ontwerp, analyse, visualisatie, en nog veel meer
Ai?????? Biedt alle rijke, echt, en talloze voordelen van het BIM
Ai?????? Verdubbelt als een complete CAD-oplossing ter ondersteuning van moderne kenmerken en formaten
Ai?????? Is bewezen bij meer dan 20.000 klanten in 40 landen over de hele wereld.

follow In een AECByte recensie, Dr Lachmi Khemlani, oprichter en redacteur van AECbytes, bevestigde dat IDEA Architectuur is een uitzonderlijke, low-cost alternatief voor BIM toepassingen [Revit of ArchiCAD]. “

Методон в Миллерове Anthony Flynn, GFD voorzitter en voormalig chief marketing officer bij Bentley Systems, Inc, opmerkingen, Ten tijde van de Grote BIM Debat tussen Autodesk en Bentley in 2003, BIM concepten waren theoretisch spel veranderen voor AEC organisaties en gebruikers. In de tussenliggende jaren is die theorie uitgegroeid tot diepgaande en terugkerende commercieel voordeel voor de innovators en early adopters. Met deze aankondiging, het is onze hoop dat BIM en deze voordelen nu ruim toegankelijk zijn voor een veel grotere populatie van mainstream AEC gebruikers. Waren bijzonder enthousiast over deze derde stap als de uiteindelijke bestemming en de voordelen van BIM voor de industrie vraagt ai??i??ai??i??om inzet over alle gebruikers en disciplines.

de loop der jaren, Autodesk? heeft uitgebreid de geA?nstalleerde basis van de AutoCAD? software onder de AEC-professionals in Noord-Amerika, merkte Kanti Purohit, GFD CEO. Nu, deze professionals staan ai??i??ai??i??te popelen om van CAD verschuiven naar BIM, maar worden uitgedaagd met het oversteken van de kloof naar Revit? -. Een afgrond van een steile prijs en een al even steile overgang curve

Purohit blijft, Om deze verschuiving te vergemakkelijken BIM en grijp deze zakelijke mogelijkheid, zijn wij op GFD blij met deze exclusieve samenwerking met 4M SA aan te kondigen in de Amerikaanse en Canadese markten. 4M, met zijn ingenieuze 3D-technologie gebouwd op native DWG, biedt een gemakkelijke overgang naar BIM te voldoen en de mainstream bevolking van AutoCAD-gebruikers genieten – en dat doet het bij 75% lagere kosten. De 4M BIM suite is voorzien van een rijke set van applicaties voor het ontwerpen van gebouwen door architecten, ontwerp van mechanische, elektrische, en sanitairtechniek (MEP) diensten door ingenieurs en productie-klaar-uitgang voor de bouwbedrijven allemaal gebouwd op een gemeenschappelijk BIM platform.

M. Spiros Papathanasiou, CEO van 4M SA, opmerkingen, is 4M is het bouwen van software tools voor architecten en ingenieurs sinds 1986. Voor de laatste 10 jaar hebben we op 4M hebben zich gericht op de invoering van nieuwe normen met innovatieve BIM technologie, aangedreven door high-performance CAD-motoren. En, in combinatie met zeer betaalbare prijzen en bijna geen re-training voor de overgang van AutoCAD, onze BIM-producten zijn nog meer wenselijk. Meer dan 20.000 klanten in 40 landen is het beste bewijs van deze uitzonderlijke waarde.

M. Babis Charalampopoulos, president en CTO van 4M SA opmerkingen, Wat maakt 4ms BIM suite uit elkaar is onze grootst mogelijke zorg aan de user interface – te houden, en dus aan te bieden, een gebruikersinterface die al bekend is bij AutoCAD-gebruikers. En, door het aannemen van de bekende CAD-standaarden en functionaliteiten, onze gebruikers van BIM-oplossingen productief worden vanaf de eerste dag.

De 4M suite, met IDEA Architectuur als centrum, is de enige 3D BIM suite gebouwd op native DWG en IntelliCAD? technologieAi??n. Het biedt een uitzonderlijk eenvoudig 3D BIM voor het volledige gebouw ontwerpdebiet – van conceptueel ontwerp van het gebouw modellen, structurele analyse, door middel van MEP gebouw diensten, waaronder Mechanisch / HVAC, elektrotechniek en sanitairtechniek, water en riolering voor de bouw-ready 2D DWG-tekeningen.

De 4M geA?ntegreerde toepassingen, elk met een gemeenschappelijke user interface en datamodel, zijn onder meer:

Voor architecten:???? IDEA Architectuur voor het ontwerp, visualisatie en documentatie van de gebouwen met een rijke 3D BIM-bibliotheek van muren, deuren, ramen, daken, vloeren, meubels en nog veel meer
Ai?????? Voor mechanische / HVAC engineers: Fijn HVAC voor het ontwerp en de analyse van het gebouw HVAC-diensten
Ai?????? Voor elektrotechnische ingenieurs: Fijn ELEC voor het ontwerp en de analyse van het bouwen van elektrische diensten
Ai?????? Voor loodgieterswerk / sanitair ingenieurs: Fijn SANI voor het ontwerp en de analyse van het gebouw water, riool, sanitair en diensten
Ai?????? Voor bouwkundige ingenieurs: FINE STRUCT voor het ontwerp en analyse van bouwwerken
Ai?????? Voor aannemers. IDEA architectuur te produceren, bereiden, en onderhouden van de bouw-klaar-uitgang, inclusief de volledige sets van DWG-tekeningen en stuklijsten (BOM’s)

Om te laten zien hoe gemakkelijk het is om de overgang van AutoCAD naar BIM , Global Force Direct biedt een gratis 30-dagen testversie van volwaardige elke 4M BIM toepassing. Ga naar bimforcedirect.com om meer te leren over de 4M BIM suite, download uw aanvraag, en begin uw gratis demo vandaag.

Over 4M SA

Opgericht in 1986, 4M dient de Architect, Engineering, and Construction (AEC) industrie met producten gebaseerd op geavanceerde 3D BIM-technologie. 4M-oplossingen worden ingezet over het hele scala van het ontwerpen van gebouwen disciplines waaronder Architectural Design, Structural Analysis & Design, en lid van het EP Building Services Design (Mechanical / HVAC, elektrische en sanitaire).

4M-oplossingen worden wereldwijd gebruikt door meer dan 20.000 klanten in 40 landen en worden lokaal ondersteund door een hoog opgeleide netwerk van strategische partners die deskundige klantenservice te bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.4MSA.com.

Over Global Force DIRECTE

Global Force Direct is een internationale verkoop, marketing en support organisatie helpt technologie bedrijven te ontwikkelen en uit te breiden hun wereldwijde markten. Het hoofdkantoor is gevestigd nabij Boston en wordt geleid door managers met management ervaring in twee IPO’s en leiding van een $ 100M verkooporganisatie voor een grote software leverancier, biedt producten en expertise op de volgende gebieden: CAD, BIM, AEC, EDA, en GIS ..

Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ zes = 12

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>