Bouw Journal neemt Bouw Bulletin

gI 59509 IMG 2656 Bouw Journal neemt Bouw Bulletin
Stuart, Florida (PRWEB) 04 oktober 2011

Bouw Journal, een particuliere leverancier van informatie aan de commerciële en residentiële bouwsector, is verheugd aan te kondigen dat het de activa van de Bouw Bulletin verworven (CBids ), een vergelijkbare informatie provider gevestigd in Jacksonville, FL. De overname versterkt de bouw Tijdschriften dekking in Florida, Georgia, South Carolina en North Carolina, terwijl uit te breiden in Alabama, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

De overname van Bouw Bulletin zowel versterkt en vergroot onze dekkingsgebied, brengt ons zeer personeel vaste aanstelling en voegt nieuwe producten aan onze klanten aanbieden, zei Rich Goldman, voorzitter en oprichter van Bouw Journal. Bouw Journal biedt haar klanten met de bouw leidt, bouwplannen en specificaties via toegang tot een uitgebreide database van de bouw de mogelijkheden van project conceptie tot operatie voor de publieke en private sectoren. De overname van Bouw Bulletin volgt Bouw Tijdschriften eerdere overname van Works in Progress.

gelegen in Jacksonville, FL, Bouw Bulletin is een 39-jarige lokale leverancier van bouw-informatie naar het zuidoosten Verenigde Staten, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden. Onze klanten zijn in goede handen bij de bouw Journal en zal profiteren van hun grote rapportage personeel en netwerk. Rijke Goldmans enthousiasme besmettelijk is en zijn indrukwekkende track record, zegt Mike Heatherman, voorzitter van Bouw Bulletin. Mike Heatherman opgericht Bouw Bulletin in 1972 en heeft het bedrijf tot de verkoop aan Construction Journal.

over de bouw Journal:

Bouw Journal (http://www.ConstructionJournal.com) is de vertrouwde leverancier van commerciële en residentiële constructie informatie voor de oostkust van de Verenigde Staten. CJ actief onderzoeken, rapporten en tracks bouwproject informatie door middel van relaties ontwikkeld met eigenaren, architecten, ingenieurs, aannemers, openbare instanties en aanverwante bronnen. Bouw Journal onderhoudt een uitgebreide online database van uitvoerbare bouw-mogelijkheden en de bijbehorende plannen en specificaties van project conceptie tot bediening voor zowel de particuliere als de publieke sector. Bouw Journal drukt ook meer dan 20 regionale weekblad bouw publicaties.

Bouw Journal werd in 1996 opgericht door Rich Goldman en heeft haar hoofdkantoor in Stuart, Florida met extra kantoren in South Burlington, Vermont en Jacksonville, Florida.

over de bouw Bulletin:

Bouw Bulletin (http://www.CBids.com) is een lokale aanbieder van commerciële bouwproject informatie in Florida, Georgia, Alabama, South Carolina, North Carolina, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden. Bouw Bulletin biedt de bouw online leads, biedt aangepaste rapporten en onderhoudt een plan kamer in haar kantoren in Jacksonville, Florida.

Bouw Bulletin werd in 1972 opgericht door Mike Heatherman en is gevestigd in Jacksonville, Florida.

Media contact:

Rich Goldman

Bouw Journal

772-233-4910

rgoldman (at) thecj (dot) com

# # #

 
                
                
clear=”all”
Meer Bouw Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 + vier =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>