Bouw Ongevallen

Bouwplaatsen zijn notoir gevaarlijke plekken om te werken. Er zijn verschillende risico te kampen, waardoor de mogelijkheid van een ongeluk gebeurt vrij hoog. Bouwvakkers hebben vaak te maken met gevaarlijke apparatuur en het werken met gevaarlijke en onveilige materialen. In veel gevallen, de arbeiders moeten fysiek fit te maken met de veeleisende werk en de spanning van het werken op een bouwplaats, een slechte gezondheid zou kunnen leiden tot een ongeval

.Andere potentiële gevaren op een bouwplaats betrekken het werken op hoogte, waar materiaal kan vallen, het niet uitvoeren van passende veiligheidsmaatregelen als de bouw vordert en het werken met zware machines en hijswerk procedures. Al deze procedures vereisen een speciale opleiding, de risicobeoordeling en veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ongevallen en verwondingen, niet gebeuren.

Aangezien elke bouwplaats zal zijn eigen specifieke risico’s en het is de verantwoordelijkheid van uw werkgever en site manager om een ​​zorgplicht ten aanzien van u en uw collega’s. Het gaat om het verstrekken van juiste, passende en up-to-date veiligheidsuitrusting en advies. Indien, om welke reden dan ook, deze zorgplicht is verwaarloosd worden ze dan het risico te lopen van een constructie ongeval vordering en brengen de veiligheid van de werknemers in gevaar.

Strenge veiligheidsmaatregelen zijn ingesteld door de regeringen Health and Safety Commission, en worden gehandhaafd door de Health and Safety Executive ervoor te zorgen dat alle bouwplaatsen goed worden uitgevoerd en de mogelijke risico’s worden verminderd.

Zoals bij elke werkplek, kunnen ongelukken gebeuren overal op een bouwplaats, en niet alleen in de plaatsen die u zou verwachten. In feite zijn de meeste ongelukken bij het verplaatsen van rond de bouwplaats of gewoon wandelen in de omgeving. Het is essentieel om regelmatig pauzes te nemen zoals voorgeschreven door de wet bij het werken op een bouwplaats om ervoor te zorgen dat ongevallen dont optreden als gevolg van gebrek aan concentratie. Regelmatige pauzes kan het verschil tussen een ongeluk gebeurt zijn, en wordt vermeden.

Een andere reden voor de bouw ongevallen is defect apparatuur. Alle apparatuur moet worden getest door de fabrikanten van apparatuur om ervoor te zorgen dat het veilig is te gebruiken, want zelfs het kleinste probleem kan leiden tot een ongeval. Als een apparaat defect is het de verantwoordelijkheid van de werkgever om het te vervangen.

Als het gaat om blessures op de bouwplaats, het probleem is dat je misschien niet let op de schade die je hebt pas later in het leven veroorzaakt. Blootstelling aan asbest kan leiden tot kanker en kan potentieel dodelijk en daarom is het essentieel om de juiste apparatuur te gebruiken, draag de juiste beschermende kleding en volgt de procedures te allen tijde.

Als je jammer genoeg om te worden betrokken bij een bouwwerk ongeval dan is het beste wat je kunt doen is het verzamelen van alle informatie over wat er gebeurd is. Dit zal u helpen om mogelijk de zaak wint, dus ga namen en adressen van getuigen, indien mogelijk. U zult dan moeten onafhankelijk gespecialiseerd advies over het maken van een constructie ongeval aanspraak te krijgen.

Naar aanleiding van het ongeval u misschien te ziek om te gaan werken wat resulteert in verlies van inkomsten, daarom kunt u recht hebben op schadevergoeding. U kan ook nog uit eigen zak voor medische honoraria en kosten.

Als u denkt dat u misschien wel recht op een vergoeding na een ongevallen in de bouw dan contact op met ongeval te raadplegen die een team van gespecialiseerde letselschade advocaten bij de hand om u te helpen met enige schadeloosstelling die u heeft.

Voor meer informatie kunt u klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


5 − = een

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>