Davis Instruments tekenen exclusieve overeenkomst met Relay Engineering Services (RES)

gI 116862 RES PCA2 Davis Instruments tekenen exclusieve overeenkomst met Relay Engineering Services (RES)
(PRWEB) 3 november 2011

RES, een vertrouwde leverancier van testapparatuur sinds 1981, heeft gekozen voor Davis Instruments als haar exclusieve distributeur in de Verenigde Staten. RES bood de eerste geautomatiseerde relaistest twintig jaar geleden ingesteld. Het bedrijf blijft zich specialiseren in de ontwikkeling van de nieuwste testapparatuur voor Power Systems bescherming.

hoog-voltage-circuits, generatoren, transformatoren en exploitatie goed te houden, elk element van het systeem moet consistent worden getest. Omdat deze systemen de macht elektriciteitsnetwerken, onderstations, fabrieken en spoorwegen, hun effectieve werking van cruciaal belang is.

Door middel van Davis Instruments, RES biedt toonaangevende technologie voor het testen van het systeem de macht beveiligingsrelais, omvormers, energiemeters, en batterij-installaties. De RES-On-Load Protection Conditie Analyzer (PCA2) is een volledig onderstation bescherming van de evaluatie en het opnemen van systemfunctionality nergens anders te vinden. Het test tegelijkertijd systeem componenten inclusief de relais, branding, struikelen levering, bedrading, en nog veel meer te miscues vast te leggen.

Lees meer over dit product en vele andere RES-producten door te bellen naar 800-358-5525 of bezoek http://www.davis.com/18822.

Davis Instruments is een van ‘s werelds toonaangevende bronnen van test-, meet-, controle-en kalibratie-instrumenten sinds 1912. Met het uitbreiden mogelijkheden in industriële gebieden, zoals energie en nutsbedrijven, petrochemie, lucht-en ruimtevaart en elektronica productie, field services, en de bouw, de organisatie blijft inspelen op technologische eisen. Op basis van in Vernon Hills, Illinois, is Davis Instruments gewijd aan het verstrekken klanten een uitstekende service en toepassingen van het product expertise. Voor meer informatie contact op Davis Instruments, 625 East Bunker Hof, Vernon Hills, IL 60061. In de VS of Canada belt u 800-358-5525. Internationale klanten, bel 847-327-2000. Bezoek ons ​​op http://www.davis.com.

###

 
                
                
clear=”all”
Zoek meer Bouw Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


zeven + = 8

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>