Het Huis Designers kondigt de 3e jaarlijkse ENERGY STAR Residential Design Competition

gI 81153 100x100THDAD Het Huis Designers kondigt de 3e jaarlijkse ENERGY STAR Residential Design Competition
Portland, Oregon (PRWEB) 04 februari 2012

Voor haar inzet voor duurzame woon-ontwerp en de bouw te ondersteunen, The House Designers (THD) maakt haar 3e jaarlijkse ENERGY STAR-ontwerpwedstrijd. Toonaangevende woon-ontwerpers en architecten in heel de VS zal indienen originele, cutting-edge bouw-ready blauwdrukken die zal worden beoordeeld door experts uit de industrie en de Aarde Advantage Instituut.

De eerste twee wedstrijden produceerde bijna 60 milieuvriendelijke gewetensbezwaren huis plannen die zijn goed ontvangen door consumenten en bouwers over de hele wereld. We besloten dat het tijd was dat wij ons deel doen om het woongebouw invloed op Moeder Aarde te verminderen door de oprichting van een partnerschap met de EPA om online huis plannen die zijn ENERGY STAR-goedgekeurd te bieden. Thuis plannen in deze bijzondere collectie gidsen consumenten en bouwers door het proces van het bouwen van een huis dat voldoet aan de ENERGY STAR-goedgekeurd met de hulp van een HERS beoordelaar en een ENERGY STAR-bouwer, zegt Tammy Crosby, Chief Operating Officer van The House Designers. Uiteindelijk vermindert dit de energiekosten en moedigt het gebruik van woongebouw producten die energie-efficiënt en zijn vervaardigd uit gerecycleerde materiaal met behulp van duurzame productie praktijken.

Het Huis Designers ook al van hun huis plannen beschikbaar in PDF-bestanden (elektronisch plannen) in plaats van gedrukte blauwdrukken dat papier, inkt en transport middelen nodig. Crosby voegt toe, probeerden om zo ecologisch kwetsbare als we kunnen op alle terreinen van ons bedrijf en niet meer af te drukken onze landelijk verspreid 194 pagina magazine drie jaar geleden toen we samen met ENERGY STAR aan de 70% of meer versnipperen van ongelezen tijdschriften dat gebeurt te verlichten de meerderheid van de tijdschriften op kiosken. Een e-zine is gemaakt om de titel kiosk magazine, Haar Droomhuis te vervangen, met de nadruk op wat vrouwen willen in de nieuwe woningen en plattegronden.

dit jaar het winnen van huis plannen zullen worden aangekondigd op The House Designers jaarlijkse bijeenkomst in Austin, Texas op vrijdag de 1 juni 2012. Residentieel fabrikanten zoals Therma-Tru, Fypon, Wayne Dalton en Lumber Liquidators die zich inzetten voor groen gebouw strategieën zullen hun duurzame producten tentoongesteld op de bouw blauwdrukken.

Over het huis Designers: Het Huis Designers is een toonaangevende, online woonhuis plannen provider die top van de Amerikaanse architecten en ontwerpers die bestaan ​​uit de meerderheid van de pre-getrokken plannen in Amerika. THD is de best verkochte, meest populaire huis plannen in Amerika alles onder een dak eigendom van en wordt rechtstreeks door de ontwerpers. THD heeft klanten die hun huizen gebouwd in elke staat in de VS en in 56 landen over de hele wereld.

# # #

 
                
                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


6 − = vier

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>