Horizon Pet Nutrition is een explosieve groei met de introductie van hun nieuwste graan-vrij hondenvoer, Pulsar.

(PRWEB) 21 maart 2012

Horizon Pet Nutrition is blij met het enorme succes dat zij hebben ervaren met de introductie van Pulsar, hun nieuwste lijn van premium hondenvoer aan te kondigen.

De revolutionaire korrelvrije hondenvoer is op grote schaal omarmd door de consument en meer dan de eerste projecties. De sterke smaak, topkwaliteit en een ongeëvenaarde prijs worden verondersteld om de drijvende kracht achter het succes.

Pulsar is een matige niveau en enkele bron dierlijke eiwitten graan-vrij voedsel beschikbaar in zowel een kip en vis-eiwit formule. Het is de eerste geconcentreerde aandacht pulsen als koolhydraat alternatief tegenover lagere graad koolhydraten aardappel en tapioca. Het is een high-end korrelvrije formule die een buitengewoon aantrekkelijke prijs voor de consument biedt. Peulvruchten zijn gezonder dan aardappelen en ongelooflijk betaalbaar ook.

We zijn erg enthousiast over dit dieet formulering. Met het begin vroegen we ons af:

1) Hoe kunnen we fundamenteel de lat op de nutritionele eigenschappen van graan-vrij dieet, en

2) Hoe kunnen we graan gratis eten aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs?

Het antwoord is Pulsar, een werkelijk unieke combinatie van toonaangevende korrelvrije voeding beschikbaar tegen een ongeëvenaarde consumenten prijs. Vanuit ons oogpunt was het niet onmogelijk om de kwaliteit en betaalbaarheid te bereiken en we hebben gedaan met de Pulsar.

-Jeff Engels, mede-oprichter van Horizon Pet Nutrition

De evolutie van Grain gratis hondenvoer

Grain-vrije voeding was een nieuwe komst naar commercieel geproduceerde speciale honden-en kattenvoer ongeveer 7 jaar geleden. Wanneer geïntroduceerd, omarmde de kern idee dat zaden voor zover niet waren van oudsher een prominent onderdeel van honden en katten voorouderlijke diëten. Door het vervangen van traditionele korrels met andere koolhydraten alternatieven zoals aardappelen en tapioca, werd aangenomen dat deze combinatie was een nieuwe evenwichtige, licht verteerbare en eiwit verrijkt dieet. Sindsdien hebben de consumenten echt gebruik gemaakt van de graan-vrij concept en als gevolg daarvan is er een zeer sterke groei in graan vrij dieet in de laatste 5 à 6 jaar.

Waarom zou u uw hond een korrelvrije aardappel formulering en meer betalen voor? Peulvruchten, in Pulsar, superieure voeding te leveren tegen een betaalbare prijs, zegt Engels.

Met Horizon Pet Nutrition nieuwste formulering, Pulsar, zijn ze verder gegaan in de voortzetting van de evolutie van graan-vrij dieet. Ze zijn ervan overtuigd van de voordelen van een lage glycemische index kan worden uitgebreid tot boven de huidige niveaus in conventionele graankorrel gratis voedsel voor huisdieren. De benadering Horizon heeft is het gebruik van pulsen toenemen primaire bron van koolhydraten in Pulsar formule. Peulvruchten zijn de eetbare zaden van vlinderbloemige planten. Erwten zijn een puls en zijn een innovatie die Horizon heeft gebruikt voor een aantal jaren in feite, zij waren een van de eerste.

Horizon heeft toegevoegd rode linzen als een nieuwe primaire puls in combinatie met erwten. De toevoeging van rode linzen in combinatie met erwten pakt een zeer krachtige voedingswaarde punch door een verlaging van de glycemische index, maar verbetering van zowel verteerbaarheid door middel van superieure voedingsvezels en verheffen antioxidant kwaliteiten om te helpen afwenden gevaarlijke gifstoffen. Kwaliteit dierlijke eiwitten blijft de nummer een ingrediënt in Pulsar korrelvrije hondenvoer. Horizon Pet Nutrition biedt een kip en zalm alternatief voor consumenten om te kiezen. De evolutie van de Pulsar is hun missie om de voordelen voor de gezondheid beschikbaar zijn vanaf korrelvrije voedsel te verbeteren, zonder compromis.

Voor meer informatie over Pulsar, kunt u terecht op http://www.pulsarpetfood.com.

Voor meer informatie over peulvruchten, kunt u terecht op http://www.SaskPulse.com en http://www. PulseCanada.com.

Over Horizon Pet Nutrition:

Horizon Pet Nutrition state-of-the-art fabriek werd gebouwd in 2006 en ligt op 30 minuten ten noorden van Saskatoon, Saskatchewan, in het hart van de landbouw Canada’s land. Wij zijn een voor menselijke consumptie geschikt voedsel productie-installatie, niet alleen gericht op de kwaliteit van onze producten, maar ook de kwaliteit van onze productie. Bij ons en in onze supply chain, we hebben een groot aantal waarborgen en strenge kwaliteitscontrole systemen om ervoor te zorgen u en uw huisdier kan afhankelijk zijn van consequent veilig, vers en voedzaam product. Bij Horizon Manufacturing we zijn ook milieubewust en alles in het werk gesteld zal worden om onze productie een minimum beperkt impact op de externe omgeving., Zegt Jeff Engels, mede-oprichter en CEO van Horizon Pet Nutrition.

Horizon Pet Nutrition is eigenaar van de fabriek, sourcing al hun ingrediënten en deze te plaatsen onder zeer strenge tests, vooraleer ze ingebouwd worden in het voedsel. Het is belangrijk om dat veel dierenvoeding fabrikanten vandaag de dag kennen niet de eigenaar van hun eigen productie-faciliteit en zijn daarom niet in staat om werkelijk te verzekeren van de premie kwaliteitscontrole normen die Horizon doet .. Engels gaat verder met te zeggen: Wij willen niet alleen weten onze leveranciers, maar ze zijn ook heel vaak onze buren en dat is een onderscheid te maken denken we dat je moet weten en neem het comfort inch Met elk lid van het Horizon team, we nemen veel trots en bijzondere aandacht op het feit dat je afhankelijk zijn van ons en u ons vertrouwen te produceren en te leveren producten die veilig en voedzaam voor uw huisdier elke dag.

Alle Horizon Pet Nutrition voedsel behoudt en bewaart de belangrijkste elementen in verse, rauwe ingrediënten door middel van lagere temperatuur koken. Horizon Pet Nutrition producten zijn rijk aan antioxidanten, die rijk zijn aan dierlijke eiwitten, weinig vet en evenwichtig met een superieure vezelbronnen, wat overeenkomt met een lage glycemische attributen. Een lage glycemische dieet heeft echte voordelen voor de gezondheid voor dierlijke metgezellen. Voor meer informatie over lage glycemische index, kunt u terecht op http://www.commonsensehealth.com.

De Horizon Pet Nutrition team onderzoekt, ontwikkelt, test en produceert al haar eigen producten in zijn state-of-the-art fabriek in Saskatchewan -. het hart van een van de hoogste kwaliteit Canadese landbouw wijken

Door gebruik te maken van de hoogste normen voor stof sourcing, zich te houden aan strenge kwaliteits-en fabricage-controle praktijken en actief is in de noordelijke Canadese schone omgeving, Horizon Pet Nutrition produceert de beste en meest betrouwbare producten die vandaag beschikbaar zijn.

Horizon Pet Nutrition wordt verkocht in Noord-Amerika tot meer dan 8000 gespecialiseerde retailers. Ze verbinden zich tot de retailer industrie.

Horizon Pet Nutrition is gewijd aan het zijn een vertrouwde leverancier van premium petfood. Horizons eigenaars en hun betrokken medewerkers zijn betrokken bij alle aspecten van de ontwikkeling van formules, sourcing ingrediënten en produceren van zijn eigen voedsel voor huisdieren.

Voor meer informatie:

Web:???????? http://www.HorizonPetFood.com

Blog:???????? http://blog.horizonpetnutrition.com/

Facebook:???? http://www.facebook.com/pages/Horizon-Pet-Nutrition/147866485278279

 
                
                

Verwante Bouw Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ 5 = zes

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>