Lumens Light + Leven Partners Met Interior Designer Katie Denham in 41e Annual Marin Designers Showcase

gI 80226 lumenslogo Lumens Light + Leven Partners Met Interior Designer Katie Denham in 41e Annual Marin Designers Showcase
Sacramento, Ca (PRWEB) 30 januari 2012

Lumens Light + Leven werkt samen met binnenhuisarchitect Katie Denham in de 41e jaarlijkse Marin Designers Showcase, geeft verlichting voor een van de huizen suites. Eigentijdse verlichting van Arteriors werd gekozen door Denham aan de architectuur van de woning en het interieur van de gastensuite te vullen.

De Villa Belvedere showkas, gelegen in Belevedere, CA, zal open zijn 31 januari 26 februari 2012. Lumens Light + Leven samen met designer Katie Denham in haar ontwerp van de Guest Suite I, gelegen aan de woningen lager niveau en voorzien van hardhouten vloeren, een patio terras en uitzicht over de baai van San Francisco. Denham twee moderne verlichtingsarmaturen koos door Arteriors om de ruimte van de gast suite licht. Een lamp was de Lane Desk Lamp door Arteriors, een restauratie-stijl verstelbare taak licht in gepolijst nikkel. Lumens Light + Living ook voorzien van de Monahan Floor Lamp aan Denhams gastensuite ontwerp, een andere restauratie-stijl stuk met statief poten en moderne vintage uitstraling.

Voor de Marin Designers Showcase, zijn 24 toonaangevende ontwerpers gekozen voor verfijnde kamers te creëren met moderne verlichting en het meubilair aan de architectuur van het pand aan te vullen. Dit jaar showkas is een gloednieuwe constructie onroerend goed op de San Francisco Bay, verspreid over 15.500 vierkante meter, en op de markt voor $ 45 miljoen. De site wordt getransformeerd door de gekozen ontwerpers en tentoongesteld tijdens de maand februari, met de opbrengst ten gunste van de Centrum voor Vrijwilligerswerk en non-profit Leadership.

Lumens is er trots op om te werken met binnenhuisarchitect Katie Denham, die meer dan 20 jaar heeft in het interieur, nadat de creatieve kracht achter tal van residentiële, commerciële en restaurant projecten. Ze neemt een frisse benadering van klassiek design, een combinatie van functionaliteit met persoonlijkheid en plezier bij het maken van een ruimte. Ze woont in Sacramento.

Lumens biedt gratis verzending voor orders boven € 50 of meer (uitsluitingen van toepassing), plus een lage prijs te garanderen en de toegang tot verlichting experts via onze customer service center. Lumens.com biedt ook:

-Gratis verzending bij bestellingen van 50 dollar of meer (uitsluitingen van toepassing is)

-Low-prijzen

-Expert service via onze customer service center

-Easy, no-gedoe weer

-Volume order kortingen

-Meer dan 300 fabrikanten uit de hele wereld en biedt alles, van moderne verlichting tot overgangs-armaturen en moderne meubels, geschenken en woonaccessoires.

Voor meer informatie over Lumens Light + Livings deelname aan de Marin Designers Showcase of de moderne verlichting en woninginrichting te vinden op Lumens Light + Leven, neem dan contact Sarah Schaale of bezoek lumens.com.

Over Lumens Light + Living:

Lumens Light + Living is gewijd aan het aanbieden van de allerbeste van de design-georiënteerde verlichting, ventilatoren en woonaccessoires, van de meest hedendaagse internationale design tot moderne interpretaties van klassieke design.

Contact:

Sarah Schaale, Assistant Marketing Manager

Lumens Light + Leven

916-444-5885

http://www.lumens.com

###

 
                
                
clear=”all”
Zoek meer Bouw Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ twee = 6

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>