Medelita introduceert nieuwe en verbeterde Lab Coat Fabric

Купить закладки метамфетамин в Брянске
San Clemente, CaliforniAi?? (PRWEB) 1 juni 2012

Закладки наркотики в Грайвороне Medelita?, Een marktleider in performance medische scrubs en de witte jassen voor zowel mannen als vrouwen, is verheugd om de lancering van een nieuwe en verbeterde laboratoriumjas aan te kondigen stoffen.

http://thelifepurposecoach.com/discretion/kupit-spidi-vishniy-volochek.html Gedreven door vooruit denken en technologische vooruitgang, Medelita ontwerpers onderhouden van een voortdurende streven naar hoge kwaliteit en klantgerichte productontwikkeling. Het bedrijf is er trots op deze nieuwste toevoeging aan hun ongekende benadering van de uitzonderlijke klanttevredenheid.

get link Medelita klant, Elizabeth Nicholson, MD, merkte onlangs op: “Toen ik mijn Medelita lab jas te dragen, mijn collega’s hebben opgemerkt dat ik er ‘scherp’, ‘slanke’, ‘respectabele’ en ‘professioneel.’ De stof is van de hoogste kwaliteit en heeft een subtiele textuur die Medelita jassen onderscheidt van alle anderen. Zelfs met wekelijkse wasbeurten, de stof ziet er nog steeds fantastisch. Een snelle tocht door het droger op de rimpel release-cyclus is genoeg om mijn jassen op zoek fris. Zelfs als ik het gevoel frumpy op een ER-nachtdienst, ik zal nooit meer kijken frumpy! “

http://gaanabajana.com/deputy/gatchina-kupit-koksik.html Medelita klanten en collega’s voortdurend te bieden zeer constructieve, bedachtzame feedback. Het bedrijf neemt er nota van, luistert aandachtig, en vervolgens handelt. Onder de vele andere verbeteringen, het nieuwe lab laag stof is van een lichter gewicht – een consequent gevraagde functie van klanten die werken onder de felle lichten van ziekenhuizen en medische instellingen.

Приправы, Смеси Специй Развесные, без Соли и Глутамата Натрия De kwaliteit en functionaliteit van Medelita laboratoriumjassen is ook verbeterd – het maken van de hoogste kwaliteit witte jassen op de markt dat er veel meer indrukwekkend en professioneel. De vloeibaarheid van het nieuwe lichtgewicht materiaal zorgt voor een op maat gesneden en flatterende laken, en de statige eierschaal afwerking van de originele stoffen is nu een mooi en helder wit.

Medelita witte jassen zijn nu voorzien van heldere, zachte, moderne 100% katoen voorgekrompen met een minimaal geborsteld oppervlak dat bestand is tegen rimpels en is duidelijk meer ademend en comfortabel dan polyester stoffen. Gecertificeerde prestaties stof door DuPont stoot vocht, bodem en vlekken – met inbegrip van bloed – voor meer dan 50 wasbeurten, het behoud van een heldere witte laboratoriumjas die prestige en professionaliteit betekent

.

De nieuwe stoffen zijn nu beschikbaar voor de gehele lijn van Medelita laboratoriumjassen op http://www.medelita.com, inclusief de iPad-compatibele vrouwen Estie laboratoriumjas en heren Laennec laboratoriumjas. Zolang de voorraad strekt, kan handtekening Medelita witte jassen met de originele stof ook worden gekocht tegen een korting van 20%.


Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??
Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??

Zoek meer Bouw Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× zeven = 35

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>