Prijs # 1 van de 20 grote prijzen Van Knex?

Hatfield, PA (PRWEB) 13 januari 2012

Knex Brands, de enige Amerikaanse bouw-speelgoed bedrijf dat zich richt op de Building Worlds Kids Liefde, is verheugd de lancering aan van de Advance Auto Parts Monster Jam aan te kondigen? Ticket Giveaway Sweepstakes. Vanaf 13 januari 2012 om 8:00 am EST tot 30 januari 2012 om 3:59 pm EST, kan Knex fans invoeren voor hun kans om vier tickets voor de 2012 Monster Jam evenement te winnen van 15 februari 2012, en met 31 december 2012, met uitzondering van de 2012 Advance Auto Parts Monster Jam Wereld FinalsSM. Monster Jam, eigendom van Feld Motor Sports? is het grootste en meest populaire touring monster truck onroerend goed in de wereld, onderhoudende meer dan 4 miljoen fans per jaar over de hele wereld.

Deelnemers kunnen een keer meedoen aan de per dag via de K’NEX Facebook-pagina (die links naar de Knex 20th Anniversary Celebration pagina van de Knex.com website), of rechtstreeks via KNEX.com. Deelnemers moeten 21 jaar of ouder. Vervoer en accommodatie niet inbegrepen. Zie officiële regels voor details.

Dit alleen is de eerste van de vele spannende promoties die wij gepland hebben voor onze 20e verjaardag, zei Knex President en CEO Michael Araten. We zijn blij om terug te geven aan onze Knex en Monster Jam fans die hebben aangetoond zo’n grote steun voor ons de afgelopen jaren.

Voor meer informatie, volledige reglement en de sweepstakes bezoeken http://www.knex.com/20thanniversary/20BigPrizes/Monster-Jam.php in te voeren. Geen aankoop nodig.

Over Knex Brands

opgericht in 1992, Knex Brands, ‘s werelds meest innovatieve constructie speelgoed bedrijf, werd opgericht om te maken en wat is uitgegroeid tot een van’ s werelds grootste geïntegreerde bouwsystemen voor de kinderen te verkopen. Winnaar van meer dan 200 internationale prijzen en erkenningen, Knex is Zuid-Amerika gebouw speelgoed bedrijf dat zich richt op de Building Worlds Kids Liefde, en moedigt jongeren voor te stellen, bouwen en spelen. Sinds 1992 heeft The Rodon Group, een dochteronderneming van K’NEX Brands, LP, vervaardigd meer dan 30 miljard onderdelen voor de K’NEX-gebouw speelgoed systeem. Voor meer informatie kunt u terecht http://www.knex.com of http://www.rodongroup.com.

Over Feld Motor Sports?

Feld Motor Sports, Inc is wereldwijd marktleider in gespecialiseerde arena en het stadion op basis van de autosport entertainment. Feld Motor Sports, Inc producties bevatten Advance Auto Parts Monster Jam?, Monster Energy Supercross, AMA Arenacross Series, Freestyle Motocross, Nucleaire Cowboyz? en IHRA? Nitro Jam?. Feld Motor Sports, Inc is een divisie van Feld Entertainment, ‘s werelds grootste producent van live-familie-entertainment. Voor meer informatie over Feld Entertainment, bezoek http://www.feldentertainment.com.

###

 
                
                
clear=”all”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


acht × 4 =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>