TechCareers Series Voegt Lassen Book

gI 61239 WELDING TC TechCareers Series Voegt Lassen Book
Waco, Texas (PRWEB) 02 december 2011

TechCareers: Welding Technology, TSTC Publishings nieuwste publicatie, biedt werk overzichten, vaardigheden eisen, onderwijs en opleiding informatie en alles wat nodig is voor een carrière in het lassen en metaal -werkende business. Vandaag is de officiële release van de paperback boek. Een ebook versie debuteerde vorige maand.

Het boek verkoopt voor 14,95 dollar in paperback en $ 9,99 voor het e-boek. Het is verkrijgbaar bij alle grote boek retailers, waaronder Amazon, Barnes & Noble en direct van TSTC Publishing.

Geschreven door Joseph Abbott en Karen Mitchell Smith, het boek is verdeeld in twee secties: lassen en lassen carrières onderwijs en certificering. Dit boek geeft een overzicht van het veld, onder gedetailleerde informatie over loopbanen, vaardigheden en opleidingseisen. Welding Technology geeft ook een Employment Outlook, salarisschalen, functies, loopbaantrajecten en het scheppen van taken en functies profielen van lassers, werkgevers en docenten in het veld.

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid voorspelt zullen er zo’n 400.000 vacatures lasposities in 2014 met niet genoeg lassers om ze te vullen. De meerderheid van de lassers van vandaag zijn van de uittredende babyboomers, het verlaten van de arbeidsmarkt wijd open voor aankomende lassers.

Met ingang van mei 2008 heeft het gemiddelde uurloon voor een lasser was 16,13 dollar een uur, of 33.550 dollar per jaar. De top 10 procent van de lassers gemaakt omhoog van 25 dollar per uur, of 52.000 dollar per jaar. Lassen ingenieurs, de best betaalde soort van lassers, maken gemiddeld 39,34 dollar per uur, of 81.827 dollar per jaar. Het salaris is natuurlijk afhankelijk van de locatie, ervaring en opleiding.

Het boek biedt een overzicht van functiebenamingen en bijbehorende taken lassers kunnen vinden in hun sector:

?? Boilermaker bouwen en onderhouden van metalen vaten en structuren
 ?? Pijpfitter installeren en onderhouden van leidingen en ondersteunt
 ?? Versterking en structurele ijzer werknemer het installeren van balken, kolommen en andere bouwmaterialen
 ?? Plaatwerker maken, installeren en onderhouden van voorwerpen gemaakt van plaatmetaal
 ?? Underwater lasser het werken aan water projecten zoals offshore-platforms
 ?? Lassen machine operator het opzetten en verzorgen van lasmachines
 ?? Lassen opvoeder anderen onderwijzen hoe te lassen
 ?? Lassen verkoop van de verkoop van lasapparatuur en benodigdheden
In de tweede helft, het boek schetst onderwijs eisen, certificaten en diploma’s, graduate graden en American Welding Society (AWS) certificering. Er zijn ook online lassen middelen, waaronder een uitgebreide lijst van hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten bieden graden in het lassen en een lijst van lassen blogs.

Vandaag, industrieën vertrouwen op de expertise van hoog opgeleide lassers, want leven afhankelijk zijn van de kwaliteit van de lassers werk. Lassen is niet alleen crafting twee stukken metaal bij elkaar. Het vereist technologische savvy, ook, met lassers met behulp van nieuwe technologieën zoals lasers, elektronenbundels en echo’s van achter een computer console exploitatie van een extern apparaat.

We zijn meer en meer technologie te zien komen in het spel, dus het doesnt hebben het stigma van de lassers zijn high school drop-outs die het ooit had, zegt Dave Cotner, hoofd van het lassen programma op Pennsylvania College of Technology.

Van Employment Outlook aan het scheppen van taken om de noodzakelijke vaardigheden een lasser wordt verwacht te bezitten, TechCareers: Welding Technology biedt essentiële informatie een potentiële las student moet weten.

De TechCareers-serie is een gezamenlijke inspanning van TSTC Publishing, de uitgeverij arm van de Texas State Technical College System en TSTC Forecasting. De serie bestaat uit: Biomedical Equipment, Automotive Technicians, Avionics Technician, Wind Energy, Computer Gaming Programmeurs & Artiesten en lastechniek. Andere komende boeken omvatten Aviation Pilots, Aviation Maintenance, Graphic Design en Radiation Protection Technology.

Abbott is een inwoner van Marfa, Texas, en een oude schrijver en redacteur gevestigd in Waco, Texas. Hij studeerde af aan de Universiteit van Texas in Austin met een diploma in het Engels en heeft geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van meteorologie tot space shuttle lanceringen. Mitchell Smith is een oude opvoeder en freelance schrijver van Weatherford, Texas.

Opgericht in 2004 als de publicatie arm van de Texas State Technical College System, TSTC Publishing biedt faculteit in het hele land de gelegenheid om te starten en deel te nemen aan een verscheidenheid van het boek van ontwikkelingsprojecten. TSTC Publishing projecten nu ook zoals aanverwante producten als instructeur gidsen, student werkboeken, cd-roms, dvd’s, ebooks en metgezel websites. Naast het aanbieden van redactionele hulp en begeleiding aan een faculteit, hulp is ook beschikbaar in het gebied van materialen productie, distributie en verkoop.

###

 
                
                
clear=”all”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− zes = 3

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>