zumBrunnen Senior Project Manager Thomas M. Maher Verdient Certified Energy Manager (CEM) Benaming van de Vereniging van Energie Engineers (AEE)

Atlanta, GA (PRWEB) 12 december 2011

zumBrunnen, Inc, een onafhankelijk adviesbureau bouw, is er trots op Thomas M. Maher, PE, LEED te herkennen? Groen Associate voor het verdienen van de Certified Energy Manager? (CEM?) Aanwijzing. De CEM benaming erkent personen die hebben aangetoond een hoge mate van ervaring, competentie, vaardigheid en ethische fitness in de energie-management beroep. De CEM aanwijzing wordt beschouwd als de meest erkende en gerespecteerde certificering beschikbaar zijn in het gebied van energie management.

Als een firma van onafhankelijke consultants bouwen, hebben we het belang van energiebesparing en slimme energie-beheer om de middelen te optimaliseren herkennen, aldus Maher. We kijken uit naar het ontwikkelen van nieuwe energie-gerelateerde diensten voor onze klanten om hen te helpen efficiënter te werken. De CEM benaming zal ons ook toestaan ​​om nieuwe klanten en mogelijkheden waar de referentie is een vereiste om zaken te doen na te streven. De CEM aanduiding geeft zekerheid aan onze opdrachtgevers zijn wij bevoegd en gekwalificeerd om te helpen met hun energie management vraagstukken.

Maher kwam zumBrunnen in 2005, en hij is een Senior Project Manager bij het bedrijf. Zijn diepte van de ervaring omvat meer dan 30 jaar professionele werk in de industrie. Maher heeft een Bachelor of Technology in Mechanical Engineering van de Delaware State University. Hij is gecertificeerd als een LEED? Groen Associate van de US Green Building Council (USGBC), en hij is ook erkend als een Certified Level I thermograaf.

Als een CEM kandidaat, Maher aan de volgende kwalificatiecriteria: een 4-jarige opleiding in engineering of architectuur of Professional Engineer (PE) of de geregistreerde Architect (RA) en 3 + jaar ervaring in de energie-engineering of energie-management. (De voorwaarden om te kwalificeren voor de certificering rekening houden met een verscheidenheid aan onderwijs-en professionele ervaring en worden beschreven op het aanvraagformulier.) Naast het voldoen aan de raad van bestuur goedgekeurde lijst van de pre-kwalificaties van het veld ervaring en eerdere onderwijsprestaties, Maher ook met succes geslaagd voor het examen CEM.

Over de Certified Energy Manager? (? CEM) Referentie:

Sinds haar oprichting in 1981, heeft de Certified Energy Manager (CEM) referenties worden algemeen aanvaard en gebruikt als een maatstaf voor professionele prestatie binnen het energiebeheer veld. Ze heeft opgedaan hele sector te gebruiken als de standaard voor de kwalificatie energie-professionals, zowel in de Verenigde Staten en in het buitenland. Individuen verleend het gebruik van de CEM benaming zich hebben onderscheiden als het verdienen van het hoogste niveau van competentie in de energiehuishouding.

Testing wordt beheerd door de Vereniging van Energy Engineers (AEE), een non-profit beroepsvereniging opgericht in 1977. AEE biedt programma’s, seminars, conferenties, boeken, beurzen en exposities, vacatures en certificeringsprogramma’s. Met meer dan 32 jaar van zijn stem en een bron voor de energie-industrie, AEE is een groeiend aantal leden organisatie ten behoeve van de commerciële, industriële, institutionele en de overheid markt. Voor meer informatie over de AEE en de CEM-programma, kunt u terecht op http://www.aeecenter.org/certification/cem.

Over zumBrunnen, Inc:

zumBrunnen, Inc werd opgericht in 1989. De in Atlanta gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in de bouw consulting, eigendom conditie assessments, facility conditie assessments, lange-afstands reserve studieplanning en thermische beeldvorming voor een gevarieerde lijst van nationale klanten. De firma is ook erkend voor hun proprietary FacilityForecast? Software System, een unieke faciliteiten aandoening assessment en budgettering hulpmiddel dat wordt ontworpen om te voorspellen en te beheren op lange termijn vervangings-kosten en de aangepaste reservebudget plannen die de zaken van hun cliënt voorbeeld kunnen dienen.

Het bedrijf heeft voltooid opmerkelijke projecten in verschillende marktsectoren, waaronder senior wonen, gezondheidszorg, met meerdere gezinnen, educatieve, institutionele, gemengd gebruik, retail, kantoor, magazijn, industrie, horeca-en openbare vergaderingen. Het bedrijf is een lid van de LeadingAge en is actief in verschillende hoofdstukken toestand van de vereniging. Het bedrijf is ook betrokken bij de Amerikaanse Senioren Housing Association (ASHA), Coalition for Leadership in Aging Services (CLAS), Life Services Network (LSN), Vereniging van Beroepsjournalisten Reserve Analisten (APRA), de communautaire Verenigingen Institute (CAI) en diverse toestand hoofdstukken, North Carolina Association of Independent Schools (NCAIS) en de Southern Association of Independent Schools (SAIS). Voor meer informatie over zumBrunnen, kunt u terecht op http://www.zumBrunnen.com.

###

 
                
                
clear=”all”
Zoek meer Bouw Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


4 + zes =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>