Nieuwe Haagse Passage – Multi Vastgoed (21102010)

go here

Купить закладки метамфетамин в Эртиле

стаф в Ленинск-кузнецком

http://accommodations.quoteprovider.com/eclipse/kupit-gera-sibay.html Voor een ontwikkeling van Multi Vastgoed, AM en ING Real Estate heeft Plusanimations deze 3d presentatie gemaakt van de Nieuwe Haagse Passage, een nieuw winkelcentrum in het hart van Den Haag.
get link Video Rating: 5 / 5

Кристалы в Ефреме

enter site

FC Marlene-AORC/Lebo Vastgoed

Topdivisie seizoen 2011-2012
Купить Беленький Белая Калитва Video Rating: 0 / 5

5 Responses to Nieuwe Haagse Passage – Multi Vastgoed (21102010)

  1. ik ben te laat terug gekomen .. ‘s-Gravenhage kan niet meer gereedt worden.
    afschruwelijk !!!!!!! F*** OFF, Las Vegas !!!!!!!

  2. another Haagse disastre !!!!~!

  3. erg jammer deze blauwe schimmelkaas, het past totaal niet in de verkavelingsopbouw en typologie van de Grote Marktstraat en niet bij de Haagse binnenstad als oude binnenstad. Architectuur is erg trendy dus eigenlijk alweer rijp voor sloop…alleen het behoud van de oude gevel van het vroegere grote Beursgebouw is behouden…dat is historisch besef!

  4. Mijn eerste associatie…hetzelfde, koude , kille “zwembad” gevoel als vroeger het Congresgebouw opriep…. een sfeerloze doos, leuk gerobeerd maar men slaat de plank mis. Goedkope uitstraling zonder allure vanaf de Grote Markt kant. Ik kan je nu al vertellen wat de grote missers gaan worden, de horeca gaat ‘t zeker niet redden daar…..

  5. Daar is al heel wat budget aan opgegaan, aan deze AI. Maar het ziet er goed uit. Hopelijk komen er veel uiteenlopende bedrijven om zich te vestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


zeven × 5 =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>